fredag 27 februari 2015

finally fredag

Det var väl för väl, att fredagen kom denna vecka också. Nu ska vi bara igenom arbetsdagen också så kommer lugnet sedan. Lite trött på ögat men det ska nog bra, lite heldagsmöte, snabbdejt över lunch å sedan samla ihop mina tre vildingar innan vi snubblar in på hallmattan och börjar med myset.
Kläderna fr härmomsistens, älskar att tröjan har hood-fickor att gömma händerna i. Fr Lindex Holy & Whyte. GLAD FREDAG!

onsdag 25 februari 2015

långa dagar

 kavaj fr H&M, blus fr Åhlens, bralor fr Lindex och skor fr Wera

tisdag 24 februari 2015

TISDAG

Ja hej och hå vad allt bara öser på. Ursäkta men ibland måste man helt enkelt rimma lite för att komma igång när timmen är sen och man knappt kommer ihåg vad som hänt idag. Vill minnas att den var bra....dagen alltså, såg en utställning, åt lunch med mina kollegor, gjorde en spännande grej, lagade god mat (speciellt min dubbla bönsallad med rödlöksvinigrette och fetaost - slurp) vilken seger med god middagsmat en vardag, det blev kladdkaka med grädde också och sedan somnade kidsen utan speciellt mkt tjafs och nu dricker vi te med svärfar så rar...hehe, ibland måste man avsluta med ett rim också.
Inspireras som sagt av Kors vita kragar mot camelfärgat idag. Thänk jo!
Tröja fr Lindex, skjorta fr FilippaK, jeans också fr Lindex, boots Vagabond

copy cat el inspired of

Idag inspireras jag av vit krage mot camel i Michael Kors höst/winter 15. Superklassiskt och jag gillar det så! Show you soon.

Pic; style.com

fredag 20 februari 2015

mer av Michaels Kors höst och vinter - som fredagsgodis för fantasin

Men alltså, kan jag få flyga iväg någonstans i den här stassen (i min fantasi är pälsen faux) till Paris kanske...eller Rom när det fortfarande är kallare än varmare. Det ser så himla lyxmysigt ut.
 ...och den här! Vill jag jobba i, idag tex.
Denna då!? Gärna ett em vernissage på en lördag följt av pre-dinner drinks på ngt löjligt tjusigt ställe.

torsdag 19 februari 2015

Brondin

Himmel, det känns som om det är så mycket att hålla i huvudet just nu. Både att klura på och att utföra, hinna med och klara av. På jobbet fullt ös och här hemma har jag suttit kvällstid och snott ihop en föreläsning jag ska hålla på lördag, på Konsthallen här i stan. Kul MEN jag har så otroligt höga krav på mitt eget kunnande att förarbetet tenderar att bli så omfattande. Också svårt att upparbeta orken när man inte kommer fram till datorn för än efter 21. Så, nu har det runnit ur mig och jag kan jobba på ;-)
Min kära skära kavaj som jag gillar så mycket, den är ganska svår att återge på bild, speciellt den snygga påsiga rundningen baktill som nästan är hela grejen med att jag gillar den så, men idag gick det helt ok. Fr H&M, ett riktigt budgetfynd. Under min stänkmönstrade tröja fr Scotch & Soda, jenas fr Only och skor fr Vagabond. Ser ni föresten att jag blivit brodin...innan jag ens visste att man kunde bli det ;-) Såg det hos Sofie som påpekade att Vogue snappat upp detta "fenomen" under NYFW. Jag har iallafall bara kört en mörkblond toning i håret för att jämna ut utväxten lite...eftersom jag tydligen helt slutat att gå till någon som helst frisör. Sist tror jag var i oktober.....!

Michael Kors Höst/Vinter 2015

Det är modevcka i NY nu, slurp, och Michael Kors höst ser så in i bänken fantastisk ut. Lyxig, vuxen men ändå cool och kul. Öser nog in fler bilder ikväll, en är vad man hinner på kafferasten ;-)

Pic; Stefano Masse för style.com

onsdag 18 februari 2015

pet thing



Tiden...när i hela friden skall tiden finnas för ett ordentligt foto! Och ibland ork. Frustrerad.

tisdag 10 februari 2015

Strikt på annat sätt


Jag hade den här stassen på igår. Jag gillar lager på lager den här vägen, ngt kortärmat över ngt längre. När man har ett plagg med krage el ngt blusigt  blir det väldigt fint att ha ett strikt men kortärmat plagg över. Perfekt jobbstass tycker jag, skinntröjan blir som en ersättare till kavajen. Totti fr H&M men skinntröjan via LindaK.

söndag 8 februari 2015

fest med kvinnorna

Igår var det tjejfest igen, så trevligt att jag är alldeles trött idag... God mat, förlossningshistorier ;-), många asgarv och sent på nattkröken en mycket god mimosa (drinken alltså...inte blomman el salladen ;-)
 Jag hade en gammal sidenblus fr FilipaK, slitna jeans fr H&M och klackar fr samma ställe.
Stora örhängen och uppsatt hår gjorde det lite festligare.

onsdag 4 februari 2015

snälla kläder

Myskläder idag, morgonen tarvade snälla kläder. Ikväll har vi ätit god vardagsmiddag, måndagar och tisdagar är våra hektiska fara och flänga med barna-dagar, då äter vi bara trist nödmat som blodpudding och korv. Men onsdagar finns mer tid och ikväll blev det ungsstekt lax med nudlar i asiatisk dressing, slurpgott. Sedan semla och lite stilla kontemplerande över hur fint vi har det. Nöjda med det lilla vardagslivet tar vi nu ett bad.
Kläder fr COS och skor fr Wera

tisdag 3 februari 2015

cashmere

Bättre idag, fast det var fasen vad jag fryser..tröttan (lite för mycket hela havet stormar om natten på sistone) och att det faktiskt är många minus och liksom aldrig slutar blåsa. Här hemma löser vi det genom många, långa bad både för stora och små. Och! lägga sig tdiigare...min ständiga akillehäl. Åh tänk den som kunde slarva runt halva natten och liksom bara småpyssla på med ditt och datt när alla andra sover...men det går ju inte pga är inte lyxhustru.
På dagarna kämpar jag emot fryset med ullsockar i skorna och cashmere på kroppen, Tröjan kommer Lands End (herr), kjolen fr Lindex och skorna fr Wera (obs, endast inomhus pga inte galen).

Aj.

Så himla mycket jag, att jag får huvudvärk. Love you Hope! Fr Femina nr 11....som jag just läser om i badet.

måndag 2 februari 2015

gnag

Så där dag idag faktiskt, inget konkret att klaga på iof förutom ett dåligt besked, veckans stressigaste timma (mellan 15-16 på måndagar - uuäääk), glömde lunchen hemma och detta eviga snöyrande. Omöjligt att njuta av vintern när snön yr sidledes. Hoppsan, hade visst lite konkret att klaga på, skönt, då var det utsläppt. Ny dag imorgon.
Blus fr COS, jeans fr Lindex och skor fr Vagabond

Måndag

Försöker få upp humöret med hjälp av helgens blommor.

söndag 1 februari 2015

igår - inte idag belive you me

Igår, en väldigt skön lördag, utan speciella planer eller uppbokningar. Kiddet skulle på party på kvällen, det var typ vad vi visste. Min brolla och hans familj kom till stan och vi lunchade på stan, hängde med kidsen på Tehchnichus och hade det himla härligt och soft. Sedan drog vi hem, eldade brasa, gjorde egna pizzor, körde några barn på party å andra i badkaret. Stannade uppe lite för länge och somnade som vanligt ovaggade. (Idag  har jag sett ut som ett spöke och gått och kännt efter om jag skulle åka på magsjuka - har inte hänt ännu iaf.)
På mig denna dag var jeansskjorta och jeans fr H&M, tröja med kaniner fr Monki och skinnstövlar fr Myrornas